СЕМЕЙНАТА ВОЙНА ПРОДЪЛЖАВА: Направиха медицинска експертиза на Ален Делон

0

В събота е извършена експертиза на здравословното състояние на Ален Делон, казаха адвокатите на известния френски актьор и неговия син Антони, противопоставяйки се един на друг относно заключенията, които трябва да бъдат направени, съобщи АФП.

Между децата на Делон избухнаха разпри заради здравословното състояние на баща им, което се влоши след прекаран инсулт през 2019 г.

Според адвокатите медицинската експертиза е извършена в дома на 88-годишния актьор в Души, което не е потвърдено от прокуратурата на Монтаржи, предаде БТА.

За Кристоф Айела, който казва, че представлява Ален Делон – твърдение, оспорвано от част от семейството, а преди това е представлявал дъщеря му Анушка, експертизата доказва, че разсъдъкът на актьора „по никакъв начин не е нарушен“.

От друга страна Лоранс Бедоса, адвокатката на Антони, който също казва, че защитава баща си – друго оспорвано твърдение, критикува редовността на медицинската експертиза, извършена по думите от общопрактикуващ лекар, който не изглежда да е експерт.

Оценката освен това е била извършена в присъствието на Анушка Делон – процедура, която не съответства на правилата на експертиза, при която лекарят трябва да бъде насаме със съответното лице, каза Бедоса.

В изявлението си адвокат Айела посочва, че тези критики имат за цел единствено да „подклаждат спора“. По думите му Ален Делон е пожелал на експертизата да присъства само дъщеря му Анушка, което двамата й братя са приели, без да изразят и най-малко несъгласие.

„По време на това посещение Ален Делон отговори на въпросите на медицинския експерт, като по този начин потвърди, че разсъдъкът му по никакъв начин не е бил нарушен, противно на клеветническите обвинения, на които той е обект в медиите“, казва още адвокат Кристоф Айела.

В четвъртък прокурорът в Монтаржи каза, че е отнесъл въпроса до квалифициран лекар, който да оцени състоянието на Ален Делон, уточнявайки, че тази процедура няма да бъде предмет на „по-нататъшна комуникация“.

Синовете на актьора – 59-годишният Антони и 29-годишният Ален-Фабиан, смятат, че Ален Делон е манипулиран от 33-годишната им сестра Анушка, която, както те твърдят, е скрила от тях здравословното му състояние.

Антони отправя обвинение към сестра си, че иска да върне баща им от Франция в Швейцария, за да избегне плащането на твърде високи данъци върху наследството му.

Анушка от своя страна обвинява братята си, че застрашават живота на актьора, прочул се с филми като „Басейнът“, „Гепардът“ и „Роко и неговите братя“, и казва, че е искала да върне баща си в Швейцария, за да може той да продължи да се лекува там. 

Прегледана: 58720

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече