Юксел Кадриев оплешивя от нерви (Снимка)

0

Новинарят Юксел Кадриев прогресивно е започнал да губи косата си в последните няколко месеца. Звездата на Би Ти Ви е оплешивял точно в центъра на темето, където вече има огромно голо петно без нито косъм. Зрителите пред малкия екран обаче няма как да забележат промяната във визията на Кадриев, защото по време на новинарските емисии той е сниман единствено и само анфас и дефектът му никога не попада в кадър.

Причината за внезапната загуба на коса била свързана с нерви и проблеми, които в последно време се струпаха на главата на Кадриев. Припомняме, че през миналата година той загуби общинското жилище, което обитаваше срещу символичен месечен наем, по-нисък от 100 лева, докато прибира по над 6 бона заплата. Чрез съдебно решение той бе прокуден от апартамента, въпреки че обжалваше заповедта дълго време. Така в крайна сметка с възрастните му родители Гина и Феми и с щерка му Габриела останаха без покрив над главите си. Покрай сагата Юксел не само оплешивял, но започнал и да пълнее неконтролируемо вследствие на шоковия стрес. Новинарят е натрупал още над 10 килограма за последните няколко месеца и вече трудно си намира официални дрехи по мярка. В последните емисии се вижда как ризите му всеки момент ще се разкъсат в ефир, а копчетата им толкова го стягат, че Кадриев едва си поема дъх, докато чете новините. Тв водещият отдавна е прехвърлил 100 кг, а през идния март му предстои да стане на 51 г. С напредването на възрастта му ставала все по-трудно да държи линия, въпреки че е активен спортист и редовно се поти във фитнеса. Освен това е пощурял и по планините и използва всичките си почивни дни, за да прави дълги походи, независимо дали е пек или студ.

Проблемът с олисяването тв звездата може да реши бързо, но още се колебаел дали да си присади коса. Редица родни знаменитости вече го направиха. Сред тях са Боби Михайлов, Мустафа Чаушев, Евтим Милошев, Даниел Петканов, Димитър Бербатов, Григор Димитров, Ваня Джаферович и много други. Повечето предпочитат да се подлагат на интервенцията в Турция, където клиниките са по-лъскави, а цените са по-ниски. Юксел обаче първо се чудел дали да харчи излишни пари в етап, в който семейството му е във финансов колапс, а и се притеснявал, че ще трябва да си вземе няколко месеца отпуск, за да може след процедурата присадените космени фоликули да поникнат и той пак да бъде в изряден вид. Ако обаче излезе в толкова дълга ваканция, съвсем възможно е някой младок да го измести и да се намърда на стола му в новините, предвид честите рокади в Би Ти Ви.

Прегледана: 53780

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече