Ще те заколя и ще те излежа! Лют баща едва не уби любовника на дъщеря си

0

Истинска любовна драма едва не приключи с фатален край в предаването „Съдебен спор“ по Нова ТВ.

50-годишният Стоян се бори срещу бащата и дядото на любимата си Цвети във врачанското село Згориград. Проблемът на роднините й е, че тя е едва 20-годишна и според близките й не разбира какво прави, тъй като е с епилепсия.

Според ищецът Стоян, баща й и дядо й са посягали на любимата му и не са й позволявали да се вижда с него. Мъжът протестира срещу тормоза върху нея и иска да си я върне обратно.

„Вече нямам чувства към него. Не го искам! Да се маха от живота ми“, крещи от двора и 20-годишната Цвети.

Когато се появява бащата на девойката репортажът на Жоро Игнатов заприличва на сюжет от екшън филм. Родителят, който е лежал в затвора, се затичва да вземе брадва и да посегне на любовника на дъщеря си.

„Кой ще позволи да дойде да вземат дъщеря му ей така от дома й? Казвам го пред телевизията! Ако дойде още веднъж този – колям го, ще го лежа на едно ребро и излизам от затвора. Он е мъртъв, аз съм жив. Ще го сасечам. Заканите ми ще се реализират. Върне ли се още един път, вие може да не сте тук, заклевам се че ще си изпълня заканата. С моята дъщеря няма да се закачат“, категоричен е бащата.

50-годишният Стоян остава като попарен, но заявява, че не се страхува от баща й.

„Сега си завъртя дупето и не казва нищо. Разби ми сърцето! Ако знаех, че ще направи така, нямаше да дойда тук“, споделя с мъка Стоян и допълва, че още не се е родил човекът, който ще го изплаши.

Прегледана: 69255

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече