ДРАМАТА НЯМА КРАЙ: Експерт по оръжия хвана Алек Болдуин в лъжа

0

Свидетелски показания в съдебната зала на независим експерт по оръжия хвърлиха ново съмнение върху разказа на Алек Болдуин, че пистолетът, с който беше убита операторката Халин Хъчинс, е бил развален.

Болдуин пледира невинен за непредумишлено убийство, като за юли е насрочен процес. Оръжейникът на Rust, Хана Гутиерес-Рийд, в момента е съдена за възможната си роля в смъртта, пледирайки невинна по обвиненията в непредумишлено убийство и подправяне на доказателства.

Във вторник експертът по огнестрелни оръжия Лусиен Хаг предостави продължителна демонстрация на работата на револвер Colt, който е същия като оръжието, което Болдуин е използвал. Експерт от ФБР свидетелства в съда в понеделник, че револверът, използван от Болдуин, е бил напълно функционален с необходимите механизми до безопасност, когато е пристигнал в лаборатория на бюрото за разузнаване. Според Лусиен Хаг единственият начин оръжието наистина да е било счупено, както твърди Болдуине, е да е било ударено с нещо тежко. Той е категоричен, че пистолетът е бил напълно изправен и Болдуин е бил наясно какво прави.

Прегледана: 67835

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече