Радина Червенова на психотерапия след изневяра  

0
Тв говорителката се изповяда за драмата с Коко Каменаров

Радина Червенова за пръв път проговори за изневярата на съпруга си Коко Каменаров, която съвпадна с другия най-тежък период в живота ѝ – битката ѝ с рака на гърдата. Славната говорителка на БНТ сподели откровено, че мъжът ѝ е имал извънбрачна афера, която дълбоко я е наранила, защото била с тяхна семейна приятелка. Цялата ситуация била изключително грозна и Червенова още си спомняла момента, в който си дошла от гости при дъщеря ѝ в Швейцария, отворила семейното им жилище с Коко и се озовала там сама, защото той се бил изнесъл при любовницата си.

Аферата на Каменаров бе със сестрата близначка на Гергана Паси – Михаела. Радина споделя, че три неща са ѝ помогнали да се избави от критичния момент, съвпаднал със срещата ѝ с болестта. Тя започнала да посещава курсове по йога и едновременно с това да медитира. Потърсила и специализирана помощ. Обърнала се към известния психотерапевт Елица Великова, с която провеждали редовно сеанси. Двете дами се сприятелили, а терапията помогнала на Червенова да превъзмогне тежката травма и да намери сили да прости прегрешението на мъжа си, макар двамата да бяха стигнали до развод.

Бившият шеф на БНТ сложи окончателен край на извънбрачната си авантюра през лятото на 2023 г. след близо 3 години лутане между двете жени. Тогава той взел категоричното решение да се върне при съпругата си, с която са заедно от три десетилетия. Връзката им e преминала през много изпитания, но все пак е устояла във времето. Емблематичната новинарка е простила на неверния си мъж и с взаимни усилия са успели да възродят брака си. 
„Оказа се невъзможно да се разделим. Ние сме заедно от 30 години. Разбира се, имало е много конфликти, спадове и пикове, тъй като връзката ни е бурна, но каквото и да се е случвало, винаги единият е имал нужда от другия. Говорим на един език дори когато сме в лоши отношения. Имаме такава любов, каквато рядко се открива. Простих му, но не крия, че обидата беше много голяма, трудно ми беше. По-важно е обаче той да прости на себе си!“, разказва Червенова за перипетиите, през които е преминала.

Към момента и диагнозата, и семейните драми са вече зад гърба ѝ. С Коко се радват отново на семеен уют. Те имат общо 4 деца. От първия си брак говорителката има син Валди и дъщеря Десислава. Коко е баща на една щерка София от предходна връзка. Общата им наследничка пък се казва Анастасия. Всички са щастливо женени, а тв двойката скоро очаква да ги зарадват и с още внуци.

Прегледана: 66345

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече