Наивник мина под венчилото с любимата си, оказала се мъж! ВИДЕО

0

Младеж от Индонезия остана шокиран, когато 12 дни след сватбата си откри, че жената на живота му, в която се бил врякъл в любов и вярност, всъщност се оказа… мъж.

Двамата са се запознали в интернет и момчето останала пленено от красотата ѝ. Той бил дотолкова влюбен в нея, че веднага ѝ предложил брак, който тя приела. Имала обаче едно-единствено условие – съюзът им да не бъде официално регистриран, тъй като майка ѝ е починала, а баща ѝ не се е появявал дълго време, така че нямала близки, които да покани на церемонията.

В първите дни всичко вървяло гладко, макар младоженецът да бил забелязал, че съпругата му имала някои „известни особености“, на които не придал такова значение. През времето, когато били заедно, мнимата жена винаги прикривала лицето си с воал или хиджаб – поведение, което аргументирала със своята срамежливост.

Родителите на младежа обаче били особено недоверчиви към снахата и започнали свое разследване, в резултат на което установили, че тя е той, а любовта им всъщност е измамна схема.

Мъжът, представял се за жена, всеки път е получавал пари от съпруга си, когато поискал и за каквото поискал. В крайна сметка схемата му била разкрита и сега, ако бъде признат за виновен, го грозят до четири години затвор.

Прегледана: 24800

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече