Графа: Човек от охраната ме спаси от трагедия по време на концерт

0

Окървавен и с разцепена глава раздавал автографи Влади Ампов – Графа.

Това разказа той за първи път в „Животът по действителен случай“. Графа започна историите за инцидентите си на сцената с това как пада от сцената и си пука ребро. Човек от охраната обаче успява да го хване във въздуха преди той да се набучи на стърчащо, като огромен шиш, желязо. Със спукано ребро Графа довършва концерта, а в края идва линейката, като част от сценографията и Ампов е откаран в болница. Впоследствие подарява бутилка на охранителя, защото разбрал, че той му е спасил живота.

На участие в Сливен чупи преден зъб и му се налага да сложи дъвка, за да не си личи.

„И една история, която ще разкажа за първи път, която стана защото много обичах да скачам от рояли“, сети се Графа за друг инцидент.

В пианобар той наистина скача от роял, но не преценява, че на тавана има трегер. Удря си главата, но се приземява на крака и продължава да пее. В един момент усеща, че хората от първите редове започват да го гледат странно. Точно тогава усеща, че главата му е мокра и решава, че много се е изпотил. Прекарва ръка през косата си и я вижда цялата окървавена. Все пак изпява последните планирани песни, след което раздава автографи на всички желаещи.

„След това отидох в болница и от тогава имам 10-сантиметров шев“, разказа Графа.

Той си спомни и как като млад изпълнител му се налагало да лепи плакати за участията си, защото нямал пари за рекла

Прегледана: 48545

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече