Лео Бианки ШОКИРА: Първото ми предложение за брак се провали, Ерос Рамацоти ме отряза за изненадата

0

Известният певец и главен готвач Лео Бианки разкри, че първото му предложение за брак се е провалило. 

Бианки в крайна сметка ще се ожени за своята любима Лучия, но първоначалният му план не се получава заради приятелят му Ерос Рамацоти. В предаването „На кафе“ по Нова тв Лео разказа, че е помолил Рамацоти, който често гостува в ресторанта му, да предложи на любимата си по време на негов концерт. 

„Рамацоти беше в моя ресторант и с него си говорихме за изненадата, която искам да направя на Лучия по време на негов концерт. Той гледаше към мен и ми каза „Лео, няма да го направя този жест“. Питах го защо и той ми отвърна, че е много елементарно и ще с песен, с която е правил такива неща хиляди пъти“, разказа Бианки.

Лео е бил твърдо решен да подходи по нестандартен начин към половинката си в този паметен за тях момент и успява да го направи от втори опит. Това се случва, след като Лео отправя молба за съдействие към известен комик от неговия италианския град и той откликва на поканата. Така Бианки се появява с микрофон в ръка по време на представление на комика и привиква намиращата се в публиката Лучия на сцената. Без да подозира какво ще последва, тя отива при любимия си, който първо й поднася разкошен букет, преди да падне на колене и да й поднесе пръстена. Лучия, естествено, казва „да“.

Прегледана: 52630

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече